Iskanje

Back To Top

Zamenjava ali vračilo izdelka

MENJAVA ALI VRAČILO

V primeru menjave ali vračila izdelka prosimo, da izdelek skupaj z računom pošljite v  pripadajoči embalaži na naš naslov:

Spletna trgovina, Aleksandra Zalokar s.p., Janežičeva pot 4, 3000 Celje 

Izdelek pošljite z navadno pošto (ne-priporočeno) in BREZ ODKUPNINE, saj pošiljk z odkupnino žal ne sprejemamo.K PAKETU (v embalažo) PRILOŽITE RAČUN ALI LIST PAPIRJA S PODATKI:

  • Kdo je pošiljatelj paketa;
  • zakaj ga pošiljate: ali gre za menjavo, vračilo ali reklamacijo;
  • številko naročila na katerega se menjava, vračilo ali reklamacija nanaša;
  • vaše želje po menjavi  (za drugo številko / izdelek) ali vračilu kupnine;
  • vaš TRR, kamor vam lahko v kolikor zelite povrnemo znesek kupnine v primeru, da menjave nimamo na zalogi oziroma, če se odločite za vračilo kupnine.

 

Predlagamo, da paket pošljete kot navadno pisemsko pošiljko, saj je tako poštnina najcenejša. V primeru menjave ali vračila namreč poštnino povratnega paketa plačate sami, med tem ko je ponovna dostava paketa brezplačna. Prosimo tudi, da embalažo ustrezno zaščitite, da se med dostavo ne poškoduje. Vse dodatne informacije lahko preberete tudi v splošnih pogojih poslovanja ali nas kontaktirate na  info@wearhouse.si.


Izdelki nimajo garancije proizvajalca, v kolikor pa menite, da v vašem primeru gre za reklamacijo prosimo, da preverite splošne pogoje poslovanja in nas v skladu z njimi o tem najprej obvestite na info@wearhouse.si.