Iskanje

Back To Top

Pomoč pri nakupu

 

Pomoč pri nakupu

Ko ste izbrali izdelek, ki ga želite naročiti, je potrebno izbrati tudi velikost izdelka. V izbirniku velikosti (na sliki) se bodo pojavile le velikosti, ki so trenutno na zalogi.

Po izbiri velikosti lahko spremenite tudi količino artiklov, ki jih želite naročiti v tej velikosti, ali pa pustite privzeto nastavitev v kolikor želite naročiti le en par/izdelek. V primeru, da gre za artikel, ki ima na izbiro eno velikosti z oznako UNI, je le to potrebno izbrati preden je artikel mogoče dodati v košarico. 

 

Ko ste izbrali vašo velikost ali število izdelkov pritisnite gumb »V KOŠARICO«. Na ta način boste izbrani izdelek dodali v košarico, v kateri lahko količino artiklov ponovno poljubno spreminjate. V kolikor ste prepoznali da ste med naročanjem storili napako lahko izbiro izdelkov enostavno popravite v košarici. S kliki na označene gumbe na spodnji sliki lahko enostavno dodajate ali odvzemate količino določenega artikla ali pa s klikom na x (označen desno) artikl v celoti odstranite iz košarice. V primeru spreminjanja količine artikla, potrdite svojo izbiro s klikom na gumb "osveži količine". V kolikor nadaljujete z nakupovanjem si lahko vašo košarico kadarkoli ogledate v zgornjem desnem kotu spletne trgovine tako, da se z miško sprehodite čez napis »MOJA KOŠARICA«. V kolikor imate kodo za popust jo vpišite v košarici in potrdite s klikom na gumb «UPORABI KUPON«. Ko ste pripravljeni na nakup preglejte svojo košarico in pritisnite na gumb »NADALJUJ NA BLAGAJNO«.

 

Na blagajni je za uspešen zaključek nakupa potrebno izpolniti podatke za dostavo (1), ter izbrati način plačila (3). Pakete dostavljamo s hitro pošto Pošte Slovenije d.o.o. (2). V prvem koraku »Vaš naslov« izpolnite polja, ki so označena kot obvezna. V kolikor želite, da paket pošljemo na drug naslov, odkljukajte »Dostava na drug naslov« in vstavite podatke želenega naslova za dostavo ali pa naslova paketomata, ki ga najdete s klikom na ikono PS Paketomat.

Za zaključek naročila je potrebno še izbrati način plačila v tretjem koraku. V kolikor izberete način plačila s sistemom PayPal, boste preusmerjeni na drugo varno stran, kjer vpišete potrebne podatke opravite plačilo.

Ko ste izpolnili vse podatke je potrebno za oddajo naročila pritisniti na gumb »POTRDI NAKUP«

 

V kolikor ste naročilo oddali pravilno boste zagledali sledečo stran, ki vas obvešča, da je vaše naročilo bilo uspešno oddano.

 

V kolikor ste izbrali način plačila po predračunu, boste na tej strani našli tudi podatke o plačilu, vendar bodo le ti prav tako poslani na vaš e-naslov, ki ste ga posredovali ob oddaji naročila.